De Verhalen

over vesting Brielle

Adopteer je favoriete stukje stad en deel je verhaal. Er schuilen bijzondere verhalen in elke straat of buurt. Zonder jouw verhaal is Brielle niet compleet. Alle mooie verhalen kun je hier lezen.

Markt

Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES

Door: Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES

BREStheater is een kleinschalig, informeel en laagdrempelig theater voor groot en klein, waar zowel bezoekers als artiesten zich thuis voelen. Het theater biedt een diversiteit aan voorstellingen in de segmenten cabaret, muziek, toneel, dans, film en jeugd, voor iedereen in Brielle
en de directe omgeving.
Klantvriendelijk, betrokken, enthousiast en kwaliteit boven kwantiteit!
Gegarandeerd een perfect avondje uit!

Afdeling Dukdalf beheert en faciliteert diverse sport- en culturele accommodaties in Brielle en Vierpolders. In Brielle is dit sportcomplex Dukdalf met een zwembad, sporthal, squashbanen en diverse gymzalen. In Vierpolders beheert afdeling Dukdalf het dorpshuis ’t Dijckhuis met ruime zalen voor allerlei activiteiten voor verenigingen en inwoners van Vierpolders. Afdeling Dukdalf is daarnaast verantwoordelijk voor de verhuur van de theaterzaal en de overige ruimten in Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES waar je kunt ontmoeten, ontspannen, ontdekken en ontwikkelen.

De Bibliotheek prikkelt, daagt uit en voorziet in de wensen en behoeften van kinderen én volwassenen. De jeugdcollectie is een belangrijk onderdeel van de Bibliotheek op school waar de omringende scholen graag gebruik van maken.
Het ruim opgezette programma aan cursussen en activiteiten nodigt uit tot ontspannen, mooie en inspirerende ontmoetingen en het leren van nieuwe vaardigheden.

Kalender 2022

Feest en activiteiten

ALLE ACTIVITEITEN

Pin It on Pinterest