Theaterspektakel

Perpetuum Mobile

NIEUWS - 3 mei 2022
Bron: Gemeente Brielle
Perpetuum Mobile, het gonst door Brielle!

Heeft u al een kaartje voor het theaterspektakel van 2022? De kaartverkoop voor 21 / 22 mei is gestart en alle informatie kunt u vinden op www.culturelestichtingvoorne.nl

In dat weekend zijn er 7 voorstellingen en de scenes spelen zich op drie verschillende locaties af. Bastion VII, Catharijnekerk / Catharijnehof en Ravelijn Lange Vest. Elke voorstelling start bij Bastion VII. Onder leiding van de gidsengroep wandelt u door Brielle en ziet u steeds een prachtige voorstelling.

Spel, dans, drama en zang…alles komt u tegemoet. Meer dan 300 mensen werken hieraan mee. Koren, sopranen, dansgroepen, muzikanten, toneelspelers en operazangers.

Voor slechts €10,- ervaart u op 21/22 mei iets unieks. Zoveel verschillende kunstvormen komen samen. En als u dan op de laatste locatie bent…sta dan even stil bij wat u voorbij heef zien komen. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen…scholieren, toneelspelers, professionals…voor en achter de schermen…allemaal samengewerkt om u het verhaal over vrijheid te laten ervaren. Dit is immers de rode draad van het verhaal. Op iedere locatie komt de Brielse geschiedenis tot leven maar met een scherpe twist naar de vrijheid van nu. Denk bijvoorbeeld aan de vluchtelingenstroom, het klimaat en de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn.

Zien we u op 21 of 22 mei?

Pin It on Pinterest

Share This